SEO (zoekmachine optimalisatie)

Iedereen wil bovenaan staan op Google, maar helaas kom je daar niet zomaar. Om bovenaan te komen heb je autoriteit nodig. Dit kent Google aan elke website toe en bestaat uit een aantal onderdelen. Een aantal veel voorkomende onderdelen zijn linkbuilding, content en een correcte website. Als een spin in het web kan From Heroes u helpen om beter vindbaar te zijn en daarmee meer klanten te trekken.

 

Zoekmachine optimalisatie door From Heroes

Als u met ons een samenwerking aangaat dan wordt er eerst een analyse gemaakt van uw website. Hierin komen dan verbeterpunten naar boven welke wij verwerken in een duidelijke strategie. Dit gaat aan de hand van uw doelstellingen. U wilt immers de beoogde doelgroep bereiken of juist uitbreiden. Wanneer mensen zich oriënteren zal ook u boven komen. Zo zullen nieuwe en bestaande klanten u makkelijk kunnen vinden. 

 

 

SEO analyse

Allereerst wordt er een vakkundige SEO analyse gemaakt. Hiermee kijken we naar de huidige status van uw website. Tevens wordt er gekeken welke zoekwoorden u kunt gebruiken. Zo kan er bepaald worden waar we op gaan richten. Tevens wordt er gekeken naar de concurrentie. Waar lopen zij op voor of wat doen zij anders. Zo kunnen we er voor zorgen dat u boven uw concurrenten kunt eindigen. 

 

Benchmark
Hoe staat uw site er momenteel voor
Zoekwoorden onderzoek
Waar kunt u nog winst pakken met uw website
Concurrentie analyse
Hoe presteert uw concurrentie

Optimaliseren

Na de analyse is het natuurlijk tijd om te optimaliseren. De resultaten uit voorgaande onderzoeken gaan we gebruiken om er op vooruit te gaan. We gaan bijvoorbeeld uw teksten aanpassen om er zo voor te zorgen dat u hoger eindigt in Google. Maar ook gaan we er bijvoorbeeld naar kijken hoe we uw site sneller kunnen krijgen, meta's aan kunnen passen of micro data in uw site kunnen verwerken. Dit alles gaat er dan voor zorgen dat u vindbaar bent op hetgeen waar u in excelleert.

Fine-tunen

Na het optimaliseren is er natuurlijk even tijd nodig voordat Google of Bing dit allemaal oppikt. Wanneer dit gaat gebeuren, gaan wij er voor zorgen dat dit ook goed gebeurt. We halen dus de fouten er uit en zorgen dat Google regelmatig even een kijkje komt nemen. Zo weet u zeker dat uw informatie naar voren komt zoals u dit wil!

We horen graag van u!