From Heroes

Eindelijk is het dan zover. Een eigen site in de lucht. Niet zomaar voor de lol of omdat ik het zelf gewoon erg interessant vind. Neen, we gaan starten met een eigen marketing bureau! Waar ik door de jaren heen er achter ben gekomen dat alleen het midden en hoge kader interessant wordt bevonden door de gemiddelde bureau’s, wil ik de starters en kleine bedrijven graag helpen.

Persoonlijk en direct

Omdat ik zelf nog een kleine ondernemer ben, kan ik me goed spiegelen aan anderen. Zij die altijd maar naar achter worden geschoven omdat er ginder meer geld te halen valt. Zo ga ik niet werken. Ik sta voor direct contact en correcte afhandeling. U krijgt afhankelijk van de afgenomen dienst een duidelijke factuur met eventueel een rapport (bij online marketing diensten). Zo zijn wij open naar elkaar en weet u precies wat er met uw geld gedaan wordt.

Aim for the stars

Waar elke ondernemer in eerste instantie graag gewoon wil kunnen draaien, begint het toch vaak te kriebelen om door te groeien. Wij leggen samen een goede fundering waar uw site op door kan borduren. Zo zal uw online aanwezigheid groeien en zal dit hopelijk zorgen voor verhoogde bekendheid met alle voordelen van dien. Aim for the stars and reach the moon.

Hulp nodig?

Voelt u zich aangesproken door deze ideeën en heeft u interesse in meer uitleg? Neem dan eens contact op. Dan kunnen we een keer samen om tafel gaan zitten om de opties door te nemen.

From Heroes: Helden in Online