Design

Design

U heeft behoefte aan een ontwerp voor een flyer, website, logo of iets anders? Ook dan kunnen wij vast een rol spelen. Met ruime ervaring in meerdere ontwerp programma's staan wij voor u klaar.

 

Design door From Heroes

 

Een design van hetgeen dat u nodig heeft valt natuurlijk niet zomaar uit de lucht. Het is belangrijk dat wij een gevoel krijgen van/voor uw stijl. Dit betekent dat we samen gaan zitten, maar pas nadat u uw huiswerk heeft gedaan. U mag voor ons stijlen uitzoeken die u leuk vind en beschrijven welke kleuren u veel gebruikt. Zo zorgen wij op onze beurt dan voor enkele opzetjes om te kijken of we op een lijn zitten. Wanneer er al iets uit springt, kunnen we snel overgaan tot het definitieve ontwerpen. Zo niet, dan kijken we nog even verder naar de mogelijkheden.

 

Eindontwerp

Na onze samenwerking trekken wij ons terug om het eindontwerp op te stellen. Wij hebben uw stijl door en hebben feedback van u gehad, wat er voor zorgt dat we tot een ontwerp kunnen komen dat wel in de smaak MOET vallen. Wanneer het eindresultaat dan ook geland is bij u, kunt u het in de meest voorkomende bestandsformaten ontvangen. Denk hierbij aan PDF, EPS, PNG en JPEG.

We horen graag van u!