Website bouw

Tegenwoordig is het haast ondenkbaar om niet online vindbaar te zijn. Dit houd natuurlijk in de basis in dat je een website dient te hebben. Nu is een website laten ontwikkelen nogal een dure aangelegenheid. Tot nu!

 

WordPress

Een CMS (content management system) welke zijn bekendheid voornamelijk verworven heeft door de gemakkelijke blog mogelijkheden. Nu is WordPress uitgegroeid tot een CMS waar volledige websites op gebouwd kunnen worden. Van een simpele site tot grote spelers, veel sites hebben tegenwoordig WordPress als CMS. Nu zal ik er niet omheen draaien. Ik bouw geen websites. huh?

From Heroes bouwt geen websites?

Nee! Wij maken ze wel. Website bouw is nogal een ruim begrip. Wij bouwen geen website, maar maken er wel een op wordpress. 

Het is eigenlijk heel makkelijk. WordPress biedt veel opties om snel een website op te zetten. Zo zijn veel bloggers begonnen. Het biedt ook de mogelijkheid om er een thema aan vast te hangen zodat je een mooie layout krijgt. Wat wij dan doen? Wij zorgen er voor dat de website functioneert zoals u dat wil. We kijken samen met u naar uw doel en zoeken daar een correct thema bij. De rest ligt bij ons.

Seo

Een groot voordeel van WordPress is zijn mogelijkheid om snel en efficiënt de website te optimaliseren voor zoekmachines. Met bekende plugins zoals Yoast kunnen wij er voor zorgen dat uw site hoog gaat ranken in de zoekresultaten. Meer weten? Kijk dan eens op onze SEO pagina.

We horen graag van u!