SEA (zoekmachine adverteren)

Vindt u het niet voldoende om alleen SEO toe te passen? Wilt u snel effect en bent u bereid om daar een kleine investering voor te doen? Dan is SEA precies wat u zoekt. U kunt wederom richten op zoekwoorden die relevant zijn voor u. Het grootste voordeel is dat in tegenstelling tot SEO, SEA direct actief en effectief is. Zo bereikt u snel een beter resultaat.

 

Zoekmachine adverteren door From Heroes

Mocht u zoekmachine adverteren als de ideale oplossing zien en ons hierbij willen betrekken, dan gaan wij eerst een aantal acties ondernemen. Wij gaan, net als bij SEO, een zoekwoorden onderzoek doen. Ook willen wij graag wat meer weten over uw (potentiële) klantenkring. Zo kunnen wij snel en effectief een campagne opzetten. Grootste nadeel is dat SEA afhankelijk is van uw budget, maar hier geven wij u ook graag meer informatie over als u interesse heeft.

 

 

Zoekwoorden onderzoek

Zoals gezegd gaan wij een zoekwoorden onderzoek voor uw bedrijf doen. Dit houdt in dat u ons aangeeft wat uw producten zijn of waar u op gevonden wilt worden. Dan gaan wij kijken naar synoniemen, wat uw concurrentie doet en welke zoekwoorden veel gebruikt worden (en relevant zijn). Hierna gaan wij na een kort overleg met u aan de slag. Dit houdt in dat wij een campagne voor u gaan opzetten. Hierin gaan we de juiste zoekwoorden en terminologie plaatsen zodat u uw doelgroep bereikt en ook aanspreekt.

 

Optimaliseren

Na het starten van uw campagne gaan wij kijken wat er goed gaat en wat nog een beetje geoptimaliseerd kan worden. Dit houdt in dat we een van vele opties kunnen uitvoeren zoals:

  • het aanpassen van uw website
  • landingspagina's creëren
  • advertentie aanpassen
  • CPC aanpassen (Cost Per Click)

Daarna houden wij het natuurlijk nog allemaal in de gaten om er ook voor te zorgen dat uw advertenties een succes blijven.

Opties te over

Wat u zo juist heeft gelezen is slechts een klein stukje van de mogelijkheden. Samen met From Heroes kunt u er voor zorgen dat uw omzet hoger wordt en dit een heel interessante optie kan zijn. U verdient uw geld terug en verdient alleen nog maar meer. Heeft u interesse? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

We horen graag van u!