Film

Tof dat u een filmpje wilt laten maken. Tenminste, dat is toch wat u zoekt? Het besluit om een filmpje te maken is makkelijk gedaan. Er wordt een idee op tafel gegooid en dit wordt door iedereen met dezelfde bril als geweldig ontvangen. Maar hoe geweldig is het idee dan nog? Wij van From Heroes kijken met een andere bril naar film. Wellicht is het niet de beste optie om mee te starten of gaan we gewoon met een frisse blik een andere invulling maken. Uiteindelijk bent u toch de baas, maar samenwerken is het doel.

 

Het doel vaststellen

 

Voordat we gaan kijken naar de mogelijkheden, gaan we eerst het doel vaststellen. U heeft vast een beeld voor ogen, maar past dit ook bij het doel? Een aantal doelen waar u aan kunt denken zijn:

  • meer verkeer naar uw website
  • autoriteit vaststellen
  • informeren over uw bedrijf

Natuurlijk houdt het hier niet op, maar zo kunnen wel het pad naar een goed filmpje vaststellen. 

 

Scripten

Als het doel is vastgesteld gaan we over naar de volgende stap. We gaan een script voor u opstellen. Eerst overleggen wij samen met u wat u wil laten zien. Dan gaan wij kijken naar hoe we dit het beste kunnen bereiken. Er wordt een script opgesteld met daarin een duidelijke lijn welke perfect aansluit bij uw wensen. Dit script overleggen we natuurlijk met u zodat er geen onverwachte verassingen zijn. Bent u tevreden? Dan gaan we verder naar het produceren.

Produceren

Als het script vast is gesteld, dan gaan we over naar de productie. Dit kan in verschillende vormen. Natuurlijk schiet de "klassieke" film als eerste binnen, maar dit is niet de enige optie. We kunnen ook een animatie creëren (in 2D) om uw doel te bereiken. Blijkt het zo te zijn dat de geschoten film het beste bij u past, dan gaan we opname data vaststellen. Op de afgesproken data zorgen wij dat wij met volle accu's en schone lenzen op de afgesproken plaats zijn. Hier zullen we de opnames maken die dan in post productie gaan. 

Post-productie

Post productie is alles wat er na de productie gebeurt. We laden de beelden in de computer in en gaan aan de slag. De beelden worden op de juiste volgorde geplaatst, er wordt een muziekje onder geplaatst welke precies bij de look en feel van deze productie horen en we passen de beelden er op aan. De eerste cut wordt door ons alleen gedaan. Deze sturen wij u op. Het eerste concept is enkel bedoeld om nogmaals te checken of we op een lijn zitten. Hier kunt u op en aanmerkingen op plaatsen welke dan weer worden verwerkt in de film. Zo komen wij samen met u tot de perfect aansluitende film die u zoekt. Heeft u interesse gekregen in een samenwerking? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de opties door te spreken.

We horen graag van u!